Amennyiben Győrben vendégeskedik, vagy csak átutazóban van, számos érdekes helyet tekinthet meg. A Horváth-Kert Étteremnek kiváló ehhez az elhelyezkedése. Ha ebéd előtt szeretné kellemesen múlatni az időt, vagy az ebéd utáni sörözés, borozgatás után nem szeretne autóba ülni, akkor sétáljon egyet a környékünkön. Biztosan nem fog unatkozni.
  ETO Park ETO Stadion
ETO Park

Az ETO Park egy valódi szabadidő komplexum. 4 fő funkciója van: Élménypark, Stadion, Foci akadémia, és Hotel.

Az épületegyüttesban gyakorlatilag minden magtalálható, ami a hétköznapokhoz kellhet, illetve ami egy szabadidő központtól elvárható. Néhány ezen területek közül, a teljesség igénye nélkül: Bútorház Pékség CBA Drogéria Gyógyszetár Ruházat Okmányiroda Papaírbolt Fitness klub Játszóház Bank ...
 

  Audi Aréna
Audi Aréna Győr

Az Audi Aréna Győr, Győr legnagyobb sportcsarnoka, amely sportesemények, koncertek, kulturális rendezvények, kiállítások, vásárok és a társadalmi élet egyéb eseményeinek helyszínéül szolgál. Névadó szponzora az Audi Hungaria Motor Kft.
 

  Mátyás Templom Mátyás Templom
MÁTYÁS Templom

1929.10.27.-én megtörtént az ünnepélyes templomszentelés. Jézus Szentséges Szívének szentelt plébániatemplom, a modern magyar templomépítészet első remekműve.
A II. világháborúban a megszálló csapatok kórház céljára lefoglalták a plébánia épületét. 1947. október 27-re, a helyreállítás nagyrészt befejeződött és elhatározták a templom újjáépítésének folytatását. A hívek anyagi helyzete, majd a kor politikai irányultsága megakadályozta a szép tervek megvalósulását. 1988-ban kialakították az új liturgikus teret, mely jól alkalmazkodik a templom hagyományos belső szerkezetéhez, s megfelel az egyház új előírásainak is.
 

  ZOO Győr - Xantus János Állatkert ZOO Győr - Xantus János Állatkert
XANTUS JÁNOS Állatkert

Az állatkert igyekszik bemutatni az embereknek, a gyerekeknek a természet csodáit és a megmaradásukat fenyegető veszélyeket. Részt vesz a természetet szerető közösség munkájában. Jelentősen közreműködik a veszélyeztetett állatok, növények megmentésében, élőhelyek újrateremtésében és lehetőséget ad a kellemes pihenésre, tapasztalatszerzésre, szórakozásra és kikapcsolódásra.
Az állatbemutatás mellett a kert egyéb kulturális és sportrendezvények helyszíne és az oktató-nevelő tevékenység színtere is egyben. Ez teszi különösen vonzóvá az állatkertet a családok számára, mint az egyik legjobb családi program.
 
HORVÁTH-KERT ÉTTEREM - Győr
© 2013 Minden jog fenntartva
created by: web mentor